Hamburg

Lakridseriet har nu fantastiske 8 chokolade – lakrids varianter, Der er noget for enhver smag. Men den sidste tvist fandt Kim & Martin i Hamborg i en helt ny og syrlig vingummi, uden gluten og uden gelantine. Det var tvisten der lige manglede i Lakridseriet – en syrlig frugtvingummi med eksotisk citrus og med flødechokolade og lakrids pulver.

Oslo

Et land med masser af olie og råstoffer i undergrunden. Så fra Oslo en mørk/blød lakridskaramel overtrukket med flødechokolade og lakridspulver.

Stavanger

Nordmændene er omgivet af masser af skov og bær. Så fra Stavanger en helt ny skovbær vingummi overtrukket med hvid chokolade og lakridspulver.

Valencia

Fra Valencia – Spanien, her har spanierne nogle af de lækreste mandler man an tænke sig. Så fra Valencia – en mandel med flødechokolade og stærk lakrids.

Mexico City

Mexico, mexikanerne er kendte for deres mange forskellige chili varianter. Så fra Mexico City – en medium stærk chili lakrids.

Reykjavik

Islænderne har gennem de sidste 30 år nydt at blande lakrids og chokolades smagsindtryk. Så fra Reykjavík – en sød/saltlakrids med flødechokolade overtræk.

København

Fra København – Danmark, danskerne elsker lakrids og især salt lakrids. Så fra København – en lækker salt lakrids med ren lakridssmag og bid i.

London

Fra London – England, englænderne har stor lidenskab for den dejlige bløde fudge. Så fra London – en lækker blød lakrids fudge.

Helsinki

Finland , finnernes  store lidenskab for den søde lakrids. Så fra Helsinki – en mild sød lakrids fra ”verdensmestrene” i lakrids.

Edinburgh

Fra Edinburgh – Skotland, her findes de allerbedste karameller man kan tænke sig. Så fra Edinburgh – en Flødekaramel med lakrids.

Stockholm

Fra Stockholm – Sverige, svenskernes kærlighed til hvid chokolade og hindbær er helt enorm. Så fra Stockholm – En fast sød lakrids med hvid chokolade og et hint hindbær.

New York

NEW YORK er en verdensnyhed, håndlavet finsk lakrids der er dobbelt belagt med Calla Bout flødechokolade 38%

Har du lyst til at blive forhandler? klik her!

 

Find nærmeste forhandler – klik her.